Oportunitate de instruire, calificare

Oportunitate de instruire/formare/calificare pentru şomerii din Maramureş

Sindicatul Liber din Învăţământ Maramureş implementează în perioada 2010-2011 un proiect cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Structural Dezvoltarea Resurselor Umane, intitulat „RESURSE UMANE CALIFICATE, LOCURI DE MUNCĂ OCUPATE\”.
În cadrul acestui proiect, există posibilitatea de a consilia în carieră un număr de 200 de şomeri din judeţ, iar dintre aceştia, un număr de cca. 100 de persoane vor putea urma un curs de instruire/calificare în meseriile de  barman,  bucătar,  chelner    sau  lucrător     pensiune   turistică.
O altă oportunitate oferită de acest proiect se referă la servicii de consiliere pentru şomerii care doresc să-şi pornească o afacere proprie, inclusiv asistare în pregătirea dosarelor de autorizare a firmei şi participarea la cursuri de management de proiect, pentru accesarea de fonduri nerambursabile.
Menţionăm că toate serviciile oferite grupului ţintă sunt gratuite, şi în plus se asigură contravaloarea transportului în cazul în care cursurile se ţin în altă localitate decât cea de domiciliu, iar pentru cei mai buni dintre participanţii la cursurile de dezvoltare a aptitudinilor antreprenoriale (iniţierea unor afaceri – planuri de afaceri) vor fi acordate premii în bani.

În cazul în care sunteti interesat sa beneficiati de aceste oportunitati si pentru mai multe detalii va puteti adresa la Primaria orasului Seini – Secretariat, persoana de contact T.Tintas, tel. 0729-986479.

Sari la conținut